Senior Card – Classy Romania

Senior Card

Senior Card este dedicat seniorilor cu venituri mici și medii.

Prin utilizarea serviciului Senior Card, seniorii pot beneficia de reduceri de preț și avantaje speciale utilizând serviciile agenției de turism Classy Romania.

Agenția de turism Classy Romania își propune sa contribuie la imbunătățirea calității vieții seniorilor, oferind reduceri la excursiile și serviciile de turism contractate prin agenție.

Agenția promovează și este specializată în turismul românesc, încurajând călătoriile domestice pentru descoperirea frumuseților naturale, culinare și arhitecturale ale României. Sunt asigurate toate serviciile aferente vizitării unor zone superbe precum Delta Dunării, satele săsești și bisericile fortificate din Transilvania, mănăstirile din Bucovina, mocănița din Maramureș sau cazanele Dunării din Banat. Printre multe alte activități care pot fi contractate de la agenția Classy Romania se numără și pachetele SPA și tratament in stațiuni balneare din țară precum și excursii la crame pentru degustări de vinuri, experiențe culinare, cunoașterea tradițiilor locale.

De asemenea turismul internațional este una din specializările agenției, seniorii putând accesa pachete de vacanță, destinații exotice sau croaziere în baza recomandărilor primite, bazate pe o experiență vastă de peste 20 ani. Ca servicii conexe se poate beneficia de asistență pentru cumpărarea biletelor de avion, inclusiv low cost precum și pentru încheierea asigurărilor medicale de călătorie și storno.

Seniorii pot face rezervări și se pot înscriere în excursii pe mail la office@classyromania.com sau la telefon 0742.014.314.